La 6a Fira del Playmobil de Tàrrega donarà el 10% de les entrades al CAP de Tàrrega i regalarà entrades als nens sense recursos

L’Associació Agrat destinarà el 10% de les entrades de la Fira del Playmobil de Tàrrega, que se celebra el proper 1 i 2 d’abril, a un projecte del CAP de Tàrrega. Actualment i gràcies a les donacions dels anys anteriors, està en marxa el projecte un projecte Projecte Mural 2participatiu amb els alumnes targarins per decorar la sala d’espera de pediatria del CAP de Tàrrega. Més de 200 nens i nenes ja han realitzat un dibuix personal perquè pugui ser incorporat al mural i ara els artistes estan treballant en la composició final que es culminarà els pròxims dies amb la pintada definitiva amb un grup d’artistes voluntaris.

Presentació projecte MuralEn les últimes edicions, la col·laboració entre el Cap, la Fira del Playmobil i SomosClicks ha estat un èxit i s’han realitzat projectes com la construcció d’una zona lúdica i de lectura a la sala d’espera de pediatria, compra de material per a nens i una sessió de titelles sobre l’educació sociosanitària.

En el marc d’aquesta col·laboració, en les últimes setmanes s’ha instal·lat un diorama de mostra a la recepció del hall, així com també n’hi ha un a la Biblioteca Comarcal.

A més, la Fira tindrà un marcat vessant solidari i oferirà entrades a tots els infants sense recursos que atén Creu Roja Tàrrega, l’Associació Alba, Centre Obert Ondara i Caritas perquè també puguin gaudir de l’esdeveniment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s