Una cinquantena de fotos participen al concurs RuralClick de la Fira del Playmobil de Tàrrega

PILAR LLORET ROCA
PILAR LLORET

El concurs RuralClick de la 6a Fira del Playmobil del Tàrrega ha tancat la recepció d’originals amb un total de 52 fotografies. A través de les xarxes socials Facebook i Instagram els usuaris han penjat fotografies de Playmobil relacionades amb el món de la pagesia, el camp o els horts urbans. Alguns també van aprofitar la nevada del cap de setmana per penjar fotografies amb uns paisatges únics.

 

GALERIA SENCERA DE FOTOGRAFIES

@magroig
@magroig

Les fotografies s’exposaran durant la celebració de la Fira del Playmobil que tindrà lloc durant aquest cap de setmana al Pavelló del Club Natació. L’Associació Agrat i SomosClicks són els organitzadors d’aquest esdeveniment que comptarà amb 17 diorames, rècord de la Fira, amb prop de 7.000 clicks en diferents mons de fantasia.

@mvives67
@mvives67

A més, durant la Fira també hi haurà 14 paradistes, la meitat de catalans i l’altra meitat vinguts des d’Alemanya. L’esdeveniment permetrà aconseguir les últimes novetats en el món del Playmobil i trobar figures antigues molt buscades al mercat d’aquestes joguines. L’horari d’obertura serà dissabte de les 10h del matí fins a les 21h de la nit i diumenge de 10h a 19h. A l’hora del tancament, es faran entrega dels premis dels guanyadors dels concursos ‘Freak-Click’, ‘Busca-Click’, ‘Comerç-Click’, el concurs de diorames i el sorteig d’un viatge per a 4 persones al Fun Parc Playmobil d’Alemanya, una de les grans novetats del certamen.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s