La 7a Fira del Playmobil de Tàrrega donarà el 10% de les entrades a pediatria del CAP de Tàrrega i comptarà amb estands solidaris

Mural CAP TàrregaL’Associació Agrat destinarà el 10% de les entrades de la Fira del Playmobil de Tàrrega, que se celebra el proper 14 i 15 d’abril, a un projecte de l’àrea de pediatria del CAP de Tàrrega. Aquesta col·laboració ha donat molts fruits i l’últim exemple es va produir el passat mes de novembre, quan es va inaugurar un mural gegant a la sala d’espera realitzat per artistes targarins en un projecte coorganitzar conjuntament amb tots els centres educatius de la ciutat.

El certament continuarà amb el seu marcat vessant solidari i una de les novetats és que hi haurà 2 nous estands de campanyes amb finalitats benèfiques. D’una banda, hi haurà una paradeta de la Policia Local de Tàrrega on es podran adquirir els “Escuts Solidaris.” La iniciativa, sota el lema “Pels valents”, té com a objectiu recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer infantil i està impulsada per l’Hospital Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona. La Policia Local s’ha unit al projecte i estaran a la Fira del Playmobil els 2 dies oferint aquests escuts solidaris.

D’altra banda, el diumenge al matí, també hi haurà un estand de l’Afanoc (Associació de Familiars I Amics de Nens Oncològics de Catalunya) amb la campanya “Posa’t la gorra”, que té com a objectiu sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic. En les pròximes dates, hi haurà un acte de “Posa’t la gorra” a Tàrrega i també es promocionarà en aquesta edició de la Fira del Playmobil.

Finalment, també s’han ofert entrades a tots els infants sense recursos que atén Creu Roja Tàrrega, l’Associació Alba, Centre Obert Ondara i Caritas perquè també puguin gaudir de l’esdeveniment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s