La Fira del Playmobil de Tàrrega manté el seu èxit i atreu milers de seguidors fanàtics de la joguina

Fira Playmobil 2018Èxit de públic en la 7a edició de la Fira del Playmobil de Tàrrega que ha mantingut el nivell de les darres edicions on s’han rondat els 14.000 visitants durant aquest cap de setmana i que consolida el certamen com un dels més importants del territori català.

Enguany, una dels principals temes que s’ha destacat és la gran quantitat de botigues especialitzdes amb figures antigues i molt buscades pels amants d’aquesta joguina. L’organització també ha notat un augment significatiu de públic vingut del territori català i espanyol, fet que demostra que l’aposta per internacionalitzar la fira amb venedors internacionals és un gran atractiu.

L’Associació Agrat i SomosClicks, organitzadors de l’esdeveniment, han valorat molt positivament l’èxit de la Fira i han celebrat que el públic visitant destaqués la qualitat dels diorames, el magnífic espai del Club Natació i la bona organització.

Durant els dos dies del cap de setmana s’han registrat nombroses cues a les entrades del Club Natació i el disssabte a la tarda ha estat el dia de més assistència. Els assistents han valorat molt positivament els diorames i han destacat e7a Fira Playmobil amb públic (3).jpgl concurs de diorames amb temàtica targina. També s’ha valorat positivament l’espai del Cine-Click com una de les novetats d’enguany.

Vessant social

La Fira ha tingut un marcat sentit solidari i en els pròxims dies es farà el donatiu per a un nou projecte e l’àrea de pediatria del CAP de Tàrrega. L’Associació Agrat també ha obsequiat entrades gratuïtes a infants sense recursos de la Creu Roja Tàrrega, Centre Obert, Associació Alba i Caritas. A més, durant la Fira, la Policia Local també ha venut nombrosos escuts solidaris en la lluita contra el càncer infantil.

Molta participació en els concursos

Una de les novetats més destacades ha estat el sorteig d’un Playmobil Gegant que ha despertat molta expectació entre els assistents. Els concursos a les xarxes socials, el Busca-Click, el Cine-Click i el Comerç-click també han tingut molt èxit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s